Romantisk getaway i København M (part 2)

Vi støtter Movember – join us!

Movember_parbillede

Der gik noget tid, før jeg fattede, hvad det gik ud på. Overskæg på busserne. Overskæg i fjernsynet. Overskæg over det hele. Som om det pludselig var blevet moderne at ligne en douchebag fra 80’erne. Well – det er snart november igen og i år hopper jeg med på bølgen, så I kan godt begynde at varme lattermusklerne op. Hvorfor? Fordi jeg støtter Movember!

Gro et overskæg og red verden. Eller gør en lillebitte forskel. Hvis vi er nok der gør det, bliver det måske til en stor forskel. Movember handler om mænds helbred. Om Prostatakræft, testikelkræft og psykiske problemer. Om at mænd dør før kvinder, bare fordi. Der er ikke nogen god grund til det, sådan er det bare. Vores unger herhjemme har tre oldemødre og nul oldefædre. Mændene er døde for længst.

Sid på din flade, lad være med at gå til lægen og hold det for dig selv, hvis du har ondt i livet. Tag det som en mand! Det lyder helt åndssvagt i år 2015, men fakta er, at mænd stadig kører den macho og skranter i stor stil. Vi er sgu nogle aber her, drenge. Skulle vi ikke se at komme ind i kampen? Jeg vil i hvert fald gerne nå at opleve mine børns børnebørn, før jeg skal herfra.

Alligevel er jeg nok lige så dårlig til at gå til lægen, som min nabo. Lige så dårlig til at tale om de ting, der er svære. De ting, som helst ikke må hobe sig op. Jeg kender masser af kvinder, der går til psykolog og har sit at slås med. Men ingen mænd. Ingen. Eller det gør jeg jo nok, jeg ved det bare ikke, for de har ikke delt det med mig. Og jeg har ikke spurgt.

Det kommer alt sammen til at lyde så alvorligt og dramatisk – og det er det jo egentlig også. Men Movember handler ikke om løftede pegefingre og fællesdepressioner over fremtidens dystre udsigter. Movember handler om at sætte fokus på nogle vigtige emner, noget som betyder noget for os alle sammen – og have det sjovt imens. Så bliver det nok også lidt lettere.

Astrid og jeg har fået den store ære at være ambassadører for Movember i år. Jeg gør mit bedste for at komme til at ligne Freddie Mercury (selvom Krumme som 17-årig nok er et mere realistisk forbillede her) og Astrid støtter op. Sammen samler vi penge ind. Sammen med dig.

Hjælp os med at hjælpe Movember og os alle sammen. Bliv en del af vores team, spred ordet på de sociale medier og smid nogle penge efter et herre godt formål.

Vi ses på vores ”Mo Space”.

Sæt i gang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romantisk getaway i København M (part 2)