Mellem curling og sort skole (+bogkonkurrence!)

Vinderne af Robuste børn konkurrencen

robuste_boern_andyblogPåskeferien er over os – i hvert fald for de af os der er så heldige at have fri. Vi skal i sommerhus og slappe maksimalt af. Hele familien. Tid til samvær og fordybelse. Totalt ro og ren idyl. Eller noget. Vores ferier er som regel præget af børn, der står markant tidligere op end de gør i hverdagen og et drastisk forhøjet konfliktniveau. Men også hyggelige stunder og et lille break fra mails og telefoner.

Ro er der dog ikke ret meget af. Det bliver ikke mig, der læser ti bøger og lægger et billede af bunken af besejrede værker på Instragram, når ferien er slut. Men jeg har taget en bog med og måske får jeg læst et kapitel eller to. Min plan er i hvert fald at læse videre i ”Robuste børn” og prøve at blive lidt klogere på alt balladen med de små banditter.

Og nu til sagen. Der er jo tre heldige vindere, som også skal have sig et eksemplar af Per Schultz Jørgensens nye bog om børneopdragelse og moderne forældres store udfordring med at sætte grænser og træde i karakter.

Spørgsmålet gik på bogens titel og der var ikke rigtig nogen tvivl om, at det korrekte svar ikke var ”Opblæste børn”. Selvom det helt sikkert også var en bog, jeg godt gad at læse. Det rigtige svar var selvfølgelig ”Robuste børn” og det var en del af jer derude, som havde gættet.

Vinderne er…

Trommehvirvel…

 

Line Seier

Sidsel Breau

Pernille Husby

 

Tillykke til jer og god læselyst!

Og god påske 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellem curling og sort skole (+bogkonkurrence!)