At gå på scenen i en stem-hjem-kultur

Ude godt…

homesweethome_andyblog

Lige kommet hjem fra 2 ugers sommerferie med familien. Luftforandring fryder – ingen tvivl om det – men hvor er det også bare skønt at være tilbage. Hjem, kære hjem, jeg er vild med dig!

Vi har haft en dejlig ferie med masser af hygge og samvær langt væk fra de vante rammer. Børnene har nydt det, vi har nydt det og batterierne er ladet op på ny. Nu er det jo ikke fordi man sådan rigtig slapper af, når man er af sted med tre små bavianer – en weekendtur uden unger ville være fuldt ud fortjent ovenpå enhver familieferie – men alligevel. Trætheden er ikke så meget anderledes end før vi tog på ferie, men energien er i top!

I år gik turen til Island med vild natur og regnvejr. Vi boede i en lejlighed i smukke Reykjavik, der bød på masser af spændende oplevelser for både store og små. Vi så gejsere og hvaler og besteg bjerge og vulkaner, der til børnenes store lettelse ikke gik i udbrud. Det vil jeg fortælle lidt mere om i et senere indlæg, hvor der helt sikkert sniger sig et par gode rejsetips ind.

Vi landede i Kastrup sent i aftes, og hverdagen er allerede i gang igen på fuld drøn. Jeg er i skrivende stund på vej retur fra spillejob med HipSomHap i Holbæk – i morgen skal vi til Roskilde og på lørdag rammer vi Tune. Samtidig er vores byggeprojekt i baghaven, hvor vores gamle baghus er blevet revet ned og bygget op igen, langt om længe ved at være nået så langt, at ”Handy Andy” kan gå i aktion med spartling og maling.

Der er nok at se til og masser af projekter at gå i krig med. Kom an, hverdag, jeg er SÅ klar til at møde dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At gå på scenen i en stem-hjem-kultur