1-måneds-jubilæum + konkurrence (vind en cd!)

Hvorfor er weekender så hårde?

image1

Det er mandag og jeg er udmattet. Klokken er lidt over ni og jeg er på vej i seng. Konen sover allerede. En hård weekend har sat sine tydelig spor og efterladt total træthed over alt. Kampdruk fredag og pubcrawl lørdag? Kender følelsen – eller husker den i hvert fald svagt – men nej, det er noget helt andet, der har været på spil: En helt almindelig og drønhyggelig weekend med børnene. B.Ø.R.N.E.N.E. De søde små bæster.

Jeg kom sent hjem fra spillejob i Jylland torsdag nat, men kunne slumre lidt på sofaen fredag formiddag, inden den stod på burgere med børn og gamle naboer – og til sidst en aftentur i studiet. Kom ikke vildt sent hjem og var egentlig meget frisk lørdag morgen, da det hele gik løs.

Mens jeg skriver det her må jeg kæmpe for at huske, hvad vi egentlig har lavet. Korttidshukommelsen har været hårdt ramt i mange år og er helt væk ovenpå sådan en omgang her. Men nå jo, det var noget med… Nope, det er væk. Jeg aner det ikke. No clue.

(Stirrer ind i skærmen i et minut og kommer i tanker om det)

Vi var ude hos mine forældre! Ja da, det var vi nemlig. Startede med en rimelig chill formiddag med rundstykker og fælleshygge i den lille familie herhjemme, inden vi brugte en god times tid på at få jakker på og komme ud af døren. Mad og mere hygge med farfar og omma, som toppede det hele med at beholde børnene, så Astrid og jeg kunne nyde en sidste kærestetur i biffen inden ragnarok for alvor rammer (jep, vi skal have et barn mere – juhuu). Helt suverænt! Som om det ikke var nok indledte vi søndagen med endnu en tur i biografen – denne gang julefilm med ungerne – og så ellers bare ro på og råhygge herhjemme.

En skøn weekend med alt, hvad sådan en indebærer af slåskampe i sofaen og slagsmål om huer, handsker, tuscher og toiletbesøg (ja, man skal vaske hænder! Nej, man skal ikke sprøjte vand op på spejlet! Ja, far er også blevet våd nu). Søskende, der leger idyllisk som engle det ene øjeblik og råber og skriger ad hinanden som små djævle det næste. Leverpostejsmadder på gulvet og i håret og legetøj ud over det hele.

Det er dejligt at holde weekend med børnene. Og det er pisse hårdt. Nogen har sikkert dårlig samvittighed over at stå nede i børnehaven mandag morgen og sige farvel til ungerne med et stort smil på læben – men jeg elsker det. Lige så meget som jeg elsker at hente dem igen.

1 kommentar

  • Heidi P

    Stort tillykke med jeres søn Ha ha ha ha – sidder her og griner for mig selv. Du har så evig ret – min mand ville i hvert fald give dig ret. Han er mere træt efter en weekend med vores børn end han er i hverdagene Når det så er sagt, så selvom man har glemt hvad der er sket i weekenden, så kan man da kun sige at der er sket gode ting. For selvom de sprøjter med vand og kaster med leverpostejsmadder, så findes der ikke noget bedre end at putte dem og nyde den måde de kigger på een mens man synger godnat sang ❤️ Og ja – jeg nyder også at holde fri med børnene og aflevere dem mandag morgen. Især når man lige lider af bækkenløsning og kan knap så mange ting

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1-måneds-jubilæum + konkurrence (vind en cd!)