En popdrengs bekendelser – om at høre Rasmus Seebach helt frivilligt

Giveaway: Få JVC Tinyphones under juletræet – høj kvalitet til små ører

Reklame.JVC Tinyphones HA-KD5

Jeg går ind for kvalitet til børn, når det handler om musik. Det er en vigtig del af missionen når HipSomHap tager på spillejobs til store firmafester og børnekoncerter rundt omkring i landet: at levere superfed musik med beats og tekster af en lige så høj kvalitet som det, vi voksne lytter til. Lige så velproduceret. Med lige så stor respekt for at skabe nogle ordentlige universer og have tekster, der giver mere mening end den gængse ’Muh sagde koen – øf sagde grisen’.

Også når det kommer til mine børns forbrug af musik herhjemme er kvalitet helt afgørende. De skal have den fulde oplevelse af at høre musik – eller se film eller spille spil – når de sidder med en tablet og får lidt ro på i ulvetimen eller en anden hyggestund.

Derfor er det vigtigt at have noget ordentligt grej. Det har vi hjemme hos os – og nu kan du også få det hjemme hos dig: jeg har fået mulighed for at lave en giveaway, så du kan få et par super fede børne-høretelefoner under juletræet, hvis du har en lille størrelse derhjemme, du også mener fortjener noget kvalitet. Og som en bonus er der også taget højde for de små ører, der gerne skulle holde et langt liv uden tinnitus eller andet møg, man kan rage til sig med dårligt udstyr.

De hedder JVC Tinyphones HA-KD5, og begge mine unger har dem. De har redet mangt en træt torsdag eftermiddag herhjemme og mange togture til Jylland – og har man to unger kan man jo købe et splitterstik, så de kan sidde med samme tablet.

Du kan læse en anmeldelse her: http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/sikker-lyd-til-helt-smaa-oerer/5819662

Og som et ekstra tip til alle jer, der har Spotify, vil jeg på det varmeste anbefale deres app til børn: kiidio. Nemt at finde rundt i med fine billeder af de forskellige numre. Og med alle klassikerne i nye indspilninger fra ”Solen er så rød mor” med Tue West og ”Elefantens Vuggevise” med Sys Bjerre til ny-klassikerne fra Frost og de andre Disney-film.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om et par JVC Tinyphones er at skrive en kommentar her på bloggen – og fortæl i øvrigt gerne hvilken app, der er favorit hos dine unger for tiden. Der er to sæt headphones på højkant – og masser af ro i juledagene, hvis du vinder dem 😉

Jeg finder to heldige vindere onsdag d. 16. december kl. 12.

17 kommentarer

 • Emilie Breum

  Seje altså!! 🙂 Her er det Netflix, der hitter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Min søn er stadig så lille (halvandet), men han ELSKER musik! (han har selvfølgelig også to musikerforældre)
  Han kan lide rigtig meget forskelligt musik – både “voksen-musikken”, men også det til børn. Jeg sørger dog gerne for at finde noget god børnemusik til ham; fra DR, Alberte, børnejazz, etc.

  Ipad’en bliver mest brugt til minbio her. Han er nemlig også helt pjattet med (visse) tegnefilm. Det kunne være lækkert, hvis han kunne få sig noget ordenligt lyd til bilturen, og snarligt, når vi ikke bare kan sætte anlægget til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Lækkert!

  Den ældste her hjemme bruger pt. kun YouSee´s musikapp for tiden, hvor MGP Jul kører på repeat og den yngste kun Youtube appen for at se “Bah Bah Black Sheep” eller en af de utallige Baby Einstein videoer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Min søn på 2,5 år er helt vild med bikstok røgsystem. Har hørt den plade så meget at et par bøffer til ørene ikke ville gøre noget af apps er det mest Duplo og tom the talking cat der hitter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Staun

  Mit barnebarn er vild med ALT med Bamse og Kylling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niclas Bekker

  et par børn herhjemme, som ville glæde sig over et par lækre ørevarmer med lyd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annastina

  Mine drenge på 3 og 5 år er vilde med fra Tiny Hands, specielt spillet Sorting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Møller

  Min pige på 4 er for tiden vild med Peter Pedal på Netflix og min dreng på 7 ser Youtube-videoer om Minecraft.
  Jeg krydser fingre for at det er mig, der vinder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Uha kunne være sååååå fedt, mangler noget god lyd til træningen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  De måtte gerne forbedre lydkvaliteten for vores børn herhjemme. Vi har jvc højttalere til vores stationære pc og lyden er fantastisk Det er svært kun at nævne en App, for der er mange populære. Men især Duplo, Toca Bocas frisørspil og Minecraft bliver brugt flittigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AndyBlog

   Interessant – kender Duplo, men ikke de andre ☺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Talbo

  Sikke en lækker giveaway! Angry Birds er altid en sikker vinder her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fedt, dem kan vi godt bruge til ungerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gudny

  Super fin giveaway! Kender en lille basse som vil være enormt glad for sådan en fin gadget! Herhjemme er intet som slår Onkel Rejes Julefis på Ramasjangappen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en fed præmie!
  Jeg krydser fingre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En popdrengs bekendelser – om at høre Rasmus Seebach helt frivilligt