Så er den ged barberet!

1-måneds-jubilæum + konkurrence (vind en cd!)

AndyBlog

Det er nu lidt over en måned siden jeg skrev mit første blogindlæg. Hurra for det og tillykke til mig med jubilæet! Jeg er kommet vidt omkring og godt fra land – med mod på mere. I har været flinke til at læse og like, så det har helt bestemt været umagen værd. De 4 mest populære indlæg fra den første måned handler om livet som musiker, livet som far, romantisk getaway og støtten til Movember.

I den kommende tid vil jeg bl.a. fokusere på to spændende nye ting, der er på vej: processerne, tankerne og tiden op til at jeg skal være far igen OG udgive ny musik – krydret med et par konkurrencer og gæsteindlæg fra spændende mennesker. Der er nok at tage fat på, men jeg vil også gerne have nogle inputs fra jer. Skriv en kommentar nedenfor og lad mig vide, hvad DU gerne vil læse om her på bloggen.

Jeg udlodder 2 signerede eksemplarer af mit seneste album ”Herfra” – som bl.a. fik 5 stjerner i Poplish og blev nomineret til Gaffa Prisen for Årets Urban Udgivelse i 2013 – og trækker lod blandt alle forslag.

TAK fordi du følger med!

PS: I kan nu også følge bloggen på Bloglovin 🙂

8 kommentarer

 • Tine

  nu har jeg været tro fan af dig siden du optrådte på galtrup efterskole 08/09! det kunne være virkelig fedt at læse om dine oplevelser om at besøge forskellige skoler og hvilket indtryk det giver dig når du færdes disse steder. jeg husker tydeligt at du freestylede på efterskolen. det var noget mange folk talte om i en tid også, fordi man ikke bare følte at vi var en af de mange scener. man føler sig speciel!. så måske et indlæg om din inprovisionsevne og så er det jo altid dejligt at høre noget om familielivet ved siden af en karriere som rapper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Familieliv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solveig

  Prinsesser og Malmø var mine yndlings so far. Så debat og oplevelses-tips. God fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Kunne være fedt at høre noget om hvordan du/I skaber hyggestunder med jeres børn i en travl hverdag. Måske også dine refleksioner over begrebet kvalitetstid. Glæder mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hverdagsøjeblikke, familieliv og hvordan i får det hele til at gå op i en højere enhed (eller ihvertfald forsøger at prioriterer). Jeg synes det er pisse svært self og det er altid befriende og inspirerende at høre om andres måder, løsninger og begrænsninger. Mere af det tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Bare hverdagsting – det er altid interessant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uffe

  Den med prinsesserne. Fedt når du tager stilling til debatter, der kører om opdragelse, familieliv og kønsroller. Mere af det, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hey
  Alle dine indlæg er super gode og blandet og det er vildt fedt at det er forskellige emner og ikk kun er musikken din musik er fantastisk og din blog er super god

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er den ged barberet!